Brodyr - skräddarsydd lösning med logo och egen desgn
Sidan är under uppdatering...

Få ditt varumärke att skina med exklusiva specialdesignade textilier med brodyr

Vill ni får ert varumärke att glänsa lite extra? Ska ni ge bort produkter till personalen som gåva? 

Anledningarna till att man vill ha en egen design på textilierna för företaget kan vara många. Att sätta sin egen touch och look på produkterna gör att man skapar en unik känsla, som kunden bär med sig. Ibland kanske man är i behov av att låta kunden ta med sig en viss produkt hem. Då är såklart företagsnamnet en god idé att ha med, för att sprida sitt varumärke. Exempel på detta kan vara: broderade handdukar, morgonrockar med brodyr eller broderade tygtofflor. 

Vi utför olika typer av specialbeställningar löpande. Kontakta oss, för mer information. Använd gärna formuläret nedan, eller ring oss direkt. Vi kan ta fram en unik design samt/eller sätta er logo på. Vid ett möte online eller fysiskt lyssnar vi in vad ni vill ha och så återkommer vi med en skiss.

Nu har vi möjlighet att ta fram broderade produkter även för lite mindre upplagor. 

5 anledningar till att ta fram en egen design på dina textilier:

  1. Stark varumärkesidentitet: en egen design kan bidra till att skapa en stark varumärkesidentitet och öka kännedomen om ert företag som man känner igen och vill återkomma till som kund.

  2. Anpassad produkt för ert behov: genom att ta fram en egen design kan ni anpassa produkten efter era specifika behov och önskemål, vilket kan vara en smart investering i längden.

  3. Unikt. Ingen kommer ha en likadan produkt som ni. Det ger en extra lyxig känsla till er verksamhet.

  4. Give away / shop. Kanske vill ni ge bort produkter till gästerna, eller låta dom köpa de produkter de nyss använde. Här finns en ypperlig chans att låta kunderna bli trogna kunder och ambassadörer.

  5. Stolt personal. Vi får ofta höra feedback på hur stolt personalen är att ha produkter med företagets logo på. Just för att det blir en unik look som särskiljer sig från konkurrenterna. Stolt personal ger ofta bättre service och engagemang åt gästerna. 

Hur lång tid tar det att få hem tex en specialdesignad morgonrock? 

Leveranstid Här styr kvantitet och valet av produkt som ska broderas. Men räkna med ca 6 veckor.

 

Måste jag själv komma med en färdig design/skiss?

Vi hjälper dig med allt från ideér till skiss till färdig produkt. Så börja med att kontakta oss - så går vi igenom era tankar och önskemål.

 

Hör av dig till oss idag, så berättar vi mer!
Varmt välkommen till oss!

//Fritz Magnus

 

Beställ direkt i vår webbshop >>>

Läs mer om Fritz Magnus här >>>

Hur kan vi hjälpa dig?

Namn:
Företag:
Ange e-mail och/eller telefonnummer:
Meddelande:
Jag hittade er via: *