Om Fritz Magnus - ett företag med kvalitet och hållbarhet i fokus | Fritz Magnus

Fritz Magnus - Med passion för textilier och hållbara affärer

Oavsett om du är en passionerad textilnörd eller bara letar efter riktigt bra och hållbara affärer, så har du hamnat helt rätt.

  På Fritz Magnus är våra ledord hållbar klassisk design och produkter av högsta kvalitet. Vi omfamnar långsiktiga lösningar som är både miljövänliga och ekonomiskt fördelaktiga. Välkommen in i världen av textilier där vi tar hand om dina behov med omsorg och skapar enastående upplevelser för dig och ditt företag.

  Att köpa textilier direkt från fjärran kan verka enkelt, men vi vet att det kräver både expertis och goda relationer för att säkerställa att alla dokument, regler och kvalitetsstandarder efterföljs. Med vår erfarenhet tar vi hand om allt detta åt dig, så att du kan luta dig tillbaka och fokusera på det som är viktigt för dig.

  Vi genomför noggranna tvätttester och kvalitetssäkrar alla våra produkter innan de når dig. När du väl har våra produkter kan du vara trygg i att de kommer att hålla länge och bidra till en enastående upplevelse för dig och dina gäster.

  Vi värdesätter nöjda gäster lika mycket som du gör. Faktum är att många gånger får vi förfrågningar från era kunder som önskar att ha samma produkter hemma att sova i - och det är det absolut bästa betyget för oss. 

 

Kort om oss:

  • Fritz Magnus har varit verksamt sedan 1999.

  • Vi har vårt kontor mitt i centrala Göteborg.

  • I början av 2022 öppnade vi vår webbshop för snabba beställningar på lagervaror.

  • Våra produkter tillverkas både i Europa och Asien.

 

  Saknar du något i vårt sortiment eller vill göra en specialbeställning med brodyr eller unik design? Tveka inte att kontakta oss! Vi är experter på att ta fram det mesta för att uppfylla dina behov.

 

Vårt sortiment har genom åren varit intressant även för privatpersoner. Därför har vi öppnat en webbshop där privatpersoner även kan handla. Till vår webbshop för privatpersoner >>>

Vill du komma i kontakt med oss >>>

Vill du veta mer? Signa upp dig på vårt nyhetsbrev >>>

VÅR FILOSOFI

Design och kvalitet är viktiga ledord för oss på Fritz Magnus. Våra produkter kvalitetstestas noga både av oss och våra leverantörer. 

Läs mer>>

MILJÖARBETE

Vi arbetar aktivt med att påverka våra fabriker i både stora som små miljöfrågor. Vårt krav är att de fabriker som vi arbetar med ska arbeta med att utveckla sitt miljöarbete. Det är viktigt för oss att alla leden i en produktion tar ansvar för miljön.

Läs mer >>

SOCIALT ANSVAR

Vi på Fritz Magnus är medlemmar i ett flertal organisationer som arbetar för att förbättra arbetsförhållandena för de som arbetar i våra olika fabriker. 

Läs mer>>