Om Fritz Magnus - ett företag med kvalitet och hållbarhet i fokus | Fritz Magnus

Välkommen till Fritz magnus - och textilier av premiumkvalitet!

Vad roligt att du har hittat in till oss!

Kanske är du en textilnörd precis som vi?
De flesta av er, tror vi,  kanske bara vill göra en riktigt bra och hållbar affär. 

Då kan vi försäkra er om att ni har hittat helt rätt. Hållbar klassisk design och kvalitet är våra ledord.  Att tänka långsiktigt är inte bara mer hållbart för miljön, utan mer ekonomiskt. Och tidsbesparande!

En del tror att det är lätt att köpa in textilier direkt i från fjärran. Ja och nej svarar vi på det. Det är lätt för oss tack vara den erfarenhet vi besitter. Det krävs även goda relationer med  leverantörerna för att säkra upp att dokument, regler, olika kvalitetsmärkningar och design efterföljs. 

Vi vill att ni ska kunna luta er tillbaks medan vi sköter resten. Vi tvätttestar och kvalitetssäkrar produkterna. Och när produkten slutligen når dig - kan du vara säker på att den kommer att hålla länge och bidra till en bra upplevelse för dina gäster.

Är dina gäster nöjda, är du nöjd. Är du nöjd, är vi nöjda.

Välkommen till oss!

 

Vilka är vi?
Kort om oss:

  • Vi har funnits sedan 1999
  • Vi har kontor mitt i centrala Göteborg - titta gärna förbi på en fika och säg hej! 
  • I början av 2022 öppnade vi vår webbshop, där du har möjlighet att snabbt lägga en beställning på lagervaror.
  • Våra varor produceras i Europa och Asien
  • Vårt sortiment har genom åren varit intressant även för privatpersoner. Därför har vi öppnat en webbshop där privatpersoner även kan handla. Till vår webbshop för privatpersoner >>>

 

Skulle du sakna något i vårt sortiment? Vill du gör en specialbeställning med brodyr eller en helt unik design? Hör av dig till oss! Vi kan ta fram det mesta...

 
Bättre kvalitet & design ger bättre inköp.

Vill du komma i kontakt med oss >>>

Vill du veta mer? Signa upp dig på vårt nyhetsbrev >>>

VÅR FILOSOFI

Design och kvalitet är viktiga ledord för oss på Fritz Magnus. Våra produkter kvalitetstestas noga både av oss och våra leverantörer. 

Läs mer>>

MILJÖARBETE

Vi arbetar aktivt med att påverka våra fabriker i både stora som små miljöfrågor. Vårt krav är att de fabriker som vi arbetar med ska arbeta med att utveckla sitt miljöarbete. Det är viktigt för oss att alla leden i en produktion tar ansvar för miljön.

Läs mer >>

SOCIALT ANSVAR

Vi på Fritz Magnus är medlemmar i ett flertal organisationer som arbetar för att förbättra arbetsförhållandena för de som arbetar i våra olika fabriker. 

Läs mer>>