Hållbar kvalitet är allt

 

Vi frigör tid

Även om textilier är något av det roligaste vi vet. Är vi medvetna om att det kanske inte är allas intresse. Men framförallt, det krävs kunskap för att ta de rätta besluten. Vi vet även hur slitsamt det kan vara att välja kvalitet, välja rätt modell för t.ex. en morgonrock, välja placering av logo eller välja rätt färg på en produkt.

Vi vet att din tid är dyrbar. Med det sagt,  vill vi att du ska känna dig trygg med att vi gör allt i vår makt för att leverera produkter av rätt kvalitet till just ditt ändamål. 

Vi vill vara din trygga partner genom de val du kommer att behöva göra. Så att du kan fokusera på det du kan allra bäst, din kärnverksamhet. Du ska känna dig trygg med att produkterna håller länge.

Hur säkerställer vi detta?  Våra produkter är gjorda för att utsättas för tuffa industritvättar. Det gör att du kan lita på att produkterna du beställer från oss, kommer att hålla länge. Produkterna har genomgått vissa tester innan de når dig. Genom våra långa relationer med våra leverantörer,  vet dom lika väl som vi att hållbar kvalitet är allt. Genom att provtvätta, testa, göra ändringar, ändra sömmar, provtvätta igen, lägga till detaljer, ta bort detaljer, vågar vi lova att våra produkter är riktigt bra och hållbara. 

 

 "Vi vill hjälpa dig att få tid över för det du verkligen brinner för, din kärnverksamhet."

 

Vi är inte billigast

Vi är kanske inte billigast från dag 1, och det är inte vårt mål. Bra kvalitet och billig produkt går sällan ihop. Däremot, om du ser långsiktigt på din investering av kvalitetstextilier, kan vi lova dig att våra produkter håller väldigt länge. Du behöver helt enkelt inte köpa nytt så ofta. Det både besparar dig dyrbar tid, jobbiga beslut och i slutändan, pengar. Det kallar vi hållbart ur ett helhetsperspektiv. Hållbart för din ekonomi och för tidsbesparing, men även för miljön. Vi tror och hoppas på att du är lika mån om miljö och hållbarhetsfrågor precis som vi.

Vi gör dina kunder nöjda

Vi vill att våra produkter ska vara den där detaljen som verkligen sätter guldkant för din kunds upplevelse. Många av de samtal vi får, är faktiskt från privatpersoner, som gärna vill handla hem produkterna dom nyligen har sovit i, eller har torkat sig med. Det kan gälla hotellgäster, besökare för spa eller människor som har varit inlagda på sjukhus och verkligen uppskattat de textilier de använt under sin vistelse. Vi blir naturligtvis jätteglada för detta. För är era kunder nöjda - då är vi med nöjda. Bättre betyg än så, går knappast att få. 

Välkommen att utforska Fritz Magnus sortiment här i vår webbshop. Skulle du leta efter andra produkter vi inte har i lager. Hör av dig till oss - vi brukar kunna lösa det mesta!

 

 


 

Hur kan vi hjälpa dig?

Namn:
Företag:
Ange e-mail och/eller telefonnummer:
Meddelande: