Morgonrockar o badrockar till ditt hotell-Fritz Magnus-B2B-shop
Hem » HOTELL » BADRUM » MORGONROCKAR

MORGONROCKAR

Letar du efter morgonrockar eller badrockar till ditt hotell, spa-anläggning eller Bed & Breakfast? Vi har många olika morgonrockar att välja på. Olika kvaliteter lämpar sig bra för olika verksamheter eller för att få fram olika image man vill förmedla till sina gäster.
 • TILLFÄLLIGT PARTI MED +10 CM PÅ LÄNGDEN OCH ÄRMLÄNGDEN. En mjuk och nätt morg...
  350,00 SEK
 • En enkel och nätt morgonrock/badrock i mjuk våffelkvalité. Morgonrocken är i ...
  från 337,10 SEK
 • En mjuk och härlig morgonrock/badrock i en mönstrad design i dova jordnära to...
  559,20 SEK
 • En elegant och nätt rock i skön våffelkvalité. Morgonrocken har en luva som g...
  från 419,10 SEK
 • En elegant och nätt morgonrock/badrock i mjuk våffelkvalité. Morgonrocken har...
  från 396,20 SEK
 • En elegant och nätt rock i mjuk våffelkvalité med fin satinpasspoal. Morgonro...
  från 419,10 SEK
 • En omtyckt och härlig morgonrock/badrock i ett randigt jaquardmönster. Morgon...
  från 476,10 SEK
 • Premium morgonrock/badrock i följsam velour med schalkrage och vacker vit sat...
  från 430,50 SEK
 • En mjuk och nätt morgonrock/badrock i kimono-modell. Rocken är i en väldigt f...
  från 361,00 SEK

Olika morgonrockar att välja på

Letar du efter morgonrockar eller badrockar till ditt hotell, spa-anläggning eller Bed & Breakfast? Vi har många olika morgonrockar att välja på. Olika kvaliteter lämpar sig bra för olika verksamheter eller för att få fram olika image man vill förmedla till sina gäster.

Vilken morgonrock är du ute efter?

Ska det vara en mer ”mysig” morgonrock?

En badrock som är mer snabbtorkande för till exempel spa-miljö?

Vi har olika varianter som passar bra för olika miljöer.

Morgonrock som lämpar sig väldigt bra till spa

Vår populära våffelmorgonrock / våffelbadrock lämpar sig väldigt bra till spa eller miljöer där man blir blöt. Den torkar snabbt och är behaglig att bära även då den är blöt. Våffelbadrocken är snygg att brodera en logotype på. Den är även riktigt bra vid tvätt, då den är mindre skrymmande och det ryms många i tvättmaskinen samtidigt. Blandningen av bomull och polyester i denna rock gör att badrocken inte skrynklar sig, och den ser alltid snygg och representativ ut. En riktig stjärna i vårt sortiment.

Vill man åt en lyxigare stil, har vi olika varianter av morgonrockar i frotté att välja på. Dessa är värmande och mysiga att sjunka ner i. I sängen, eller i en mysig fåtölj för en lässtund. Dessa lyxiga morgonrockar går också alldeles utmärkta att brodera logo på.

Vill du ha en morgonrock med logo?

För att få till den extra lyxiga morgonrocken med en unik look som representerar ert företag kan man välja att få en broderad morgonrock. Ditt varumärke gör sig snyggt på en morgonrock i frotté och det blir en bra varumärkeshöjande produkt man verkligen kommer att använda som gäst. Många fotograferar sig gärna i våra lyxiga morgonrockar och vill ha med logotypen där man befinner sig, för att visa upp på till exempel sociala medier, som Instagram eller Facebook. Detta är givetvis jättebra marknadsföring för dig som företag och en bra anledning till att välja till brodyr på morgonrock eller badrock. Kontakta oss om du vill veta mer om detta.

Morgonrock i frotté, våffel eller velour

Valet kan göras beroende på vilket användningsområde morgonrocken ska ha. Men givetvis är det mycket efter tycke och smak som det slutgiltiga valet baseras på. Alla våra rockar är anpassade för industritvätt, där slitaget är något högre. Beställer du en morgonrock från Fritz Magnus kan du vara säker på att morgonrocken kommer att hålla i många år oavsett val.

Miljöpåverkan

Att använda en morgonrock länge är naturligtvis bättre för miljön än att köpa en morgonrock med kortare livslängd. Att dessutom blanda i lite polyester gör morgonrocken mer slitstark under längre tid. Morgonrockar med högre kvalitet är därför ett smartare val om du ska göra en bra investering långsiktigt. Våra morgonrockar är framtagna för att hålla länge vilket blir ekonomiskt billigare i längden. Alla detaljer är noga övervägda för att nå upp till dessa krav, som krävs för att vara en hållbar produkt.

Specialdesignad lyxig morgonrock

Är du behov av en specialdesignad morgonrock? Vi hjälper dig med detta. Ibland kan det dock räcka att ändra färg på någon av våra befintliga lyxiga morgonrockar eller addera en logo, ändra färg på passpoal eller liknande för att uppnå en unik design. Hör av dig till oss, så hjälper vi dig att addera det där extra för ditt varumärke.

Hittar du inte det du letar efter? Behöver du mer information eller personlig rådgivning?

Fyll i formuläret, så hör vi av oss så snart vi kan!

Namn: *
Företag:
E-post: *
Ditt ämne: *
Jag hittade till er via: *