Tvättlappar som är hållbara från Fritz Magnus
Hem » HOTELL » BADRUM » TVÄTTLAPP

TVÄTTLAPP

Att använda tvättlappar i textil istället för i papper är givetvis mycket mer hållbart och vi är företag som jobbar mycket med hållbarhet i våra produkter. Både för naturen men även ekonomiskt mer lönsamt. Upplevelsen blir ju dessutom helt annorlunda. Våra tvättlappar i modellen Ezra ser nu nedan, garanterad premium kvalité.
  • Tvättlapp för badrummet eller minihandduk för gästtoaletten. Ge gästen en lit...
    från 10,60 SEK
  • Tvättlapp för badrummet eller minihandduk för gästtoaletten. Ge gästen en lit...
    från 8,40 SEK
  • En vit tvättlapp med måtten 30x30 cm. Vikten är 360 g/m². Ett perfekt alterna...
    från 5,50 SEK

Vad är en tvättlapp?

Våra tvättlappar i frotté är i storleken 30x30 cm och fungerar bra för olika ändamål.

Använd tvättlappar i frotté istället för papper

Att använda tvättlappar i textil istället för i papper är givetvis mycket mer hållbart. Både för naturen men även ekonomiskt mer lönsamt. Upplevelsen blir ju dessutom helt annorlunda. Våra tvättlappar i modellen Ezra är i 400g/m² och ger ett mjukt och lyxigt intryck till den som ska torka sig om händerna eller för den som  till exempel får en ansiktsbehandling. En tvättlapp kan användas på många olika sätt. Beroende på vilken bransch du är verksam i hittar du ditt användningsområde.

Driver du en skönhetssalong eller frisörsalong och använder tvättlappar?

Mjuka sköna tvättlappar eller små handdukar mot huden ger dina kunder en upplevelse dom kommer att minnas. Då våra produkter är vana att utsättas för tuffa industritvättar kan du vara säker på att dom håller länge. Det är bra att använda tvättlappar av bra och hållbar kvalitet för att du ska slippa att beställa nya lika ofta.

Tvättlappar för hotell & restaurang

Vad minns dina kunder mest från ett besök? Många av dina gäster kommer garanterat att uppleva sitt besök som mer lyxigt och hållbart genom rätt detaljer och produktval. Att få torka händerna på en mjuk och härlig tvättlapp i tyg är en sådan sak. En enkel detalj att lägga till, men som blir betydelsefull för dina gäster och som sätter guldkant på besöket. Rulla eller vik ihop den lilla handduken för att göra en snygg exponering av dom. Hittar du ingen tvättlapp i vårt sortiment vi har på lager idag, hör av dig till oss så kan vi skräddarsy en lösning. Kanske du till exempel vill ha en tvättlapp med logo/brodyr? Eller en tvättlapp/handduk i en annan färg och design? Hör av dig till oss idag så berättar vi mer.

Tvättlappar till vården

Tvättlappar till vården har blivit mer och mer populärt. Dels för de hållbara aspekterna men även av ekonomiska skäl.

Skapa en upplevelse dina kunder minns

Vill du att dina kunder ska minnas besöket? Vi gissar att svaret är ja på den frågan. Stick ut ifrån mängden och beställ en tvättlapp eller handduk som har samma färg/tema som övrig inredning. Hör av dig till oss i dag, så hjälper vi dig att leverera en upplevelse dina kunder vill minnas.

 

Hittar du inte det du letar efter? Behöver du mer information eller personlig rådgivning?

Fyll i formuläret, så hör vi av oss så snart vi kan!

Namn: *
Företag:
E-post: *
Ditt ämne: *
Jag hittade till er via: *