Hem » HOTELL » SOVRUM » PÅSLAKAN & ÖRNGOTT

PÅSLAKAN & ÖRNGOTT

Fritz Magnus erbjuder ett brett sortiment av påslakan och örngott av premiumkvalitet. Hotellgästen och då i synnerhet affärsresenären har ofta ett pressat schema och vill ha hög komfort där sänglinnet och badrumstextilierna spelar en viktig roll. Det är viktigt att hotellet förmedlar bekvämlighet och harmoni där det gör som störst skillnad. Vi erbjuder stilrena exklusiva textilier som skapar behagliga och lyxiga hotellnätter.
Produkter

Påslakan av satin eller mönstrad percale?

Valet av hotell sängkläder är viktigt, speciellt påslakan och örngott. Är det ett hotell du ska köpa in sängkläder till finns det många vägar att gå för att förmedla olika upplevelser. Förutom påslakan och örngott finner du även täcken, kuddar, madrasskydd och kuddskydd i vårt sortiment.

Driver du ett B&B, ett Air BnB vandrarhem eller liknande och behöver premium påslakan och örngott?

Då kanske madrasskydd eller kuddfodral kan vara ett bra val, att ha under sängkläderna. Detta gör att madrassen och kudden håller längre. Saknar du något i vårt utbud, hör av dig till oss, vi kan skräddarsy upplägg som passar dig.

Våga sätta färg på upplevelsen – eller håll dig till stilrent och klassiskt vitt

Många hotell väljer vita påslakan och örngott i satin eller sängkläder med ett dovt mönster. Vi ser att allt fler börjar intressera sig för påslakan i lite mer färg och mönster. Hittar ni inte det ni söker efter hör av er till oss, så kan vi se hur vi kan möta era behov. Alla färgval och mönsterval har sina fördelar. Klassiskt vitt uppfattas oftast som stilrent och lyxigt. Medan färg och mönster kan bli mer unikt och ett besök som är lättare att minnas.

Vad menas med hotellsömnad på våra påslakan och örngott?

Med hotellsömnad menas det att det finns handhål upptill för att underlätta bäddningen. Örngott i bag modell, har enbart ett invik längs ena kortsidan, vilket underlättar bäddningen även det.

Investera sängkläder och påslakan i dina gästers sömn

Alla älskar att känna sig utvilade och att sova är otroligt skönt. Antal timmar sömn är individuellt. Tyvärr sover vi dock mindre och mindre per natt. Uppskattningen är nu att genomsnittssvensken sover mindre än 7 timmar per natt. Vilket genom forskning visat sig vara alldeles för lite för de allra flesta. Att investera i riktigt bra sängkläder till dina nattgäster är givetvis inte hela lösningen. Men visst kan det hjälpa till för att få bästa möjliga förutsättningar för att underlätta avkopplingen och sova riktigt gott.