Tygservetter till restauranger som håller i många tvättar.
Hem » RESTAURANG » TYGSERVETTER

TYGSERVETTER

Behöver du tygservetter till din restaurang? Vi har ett kvalitativt utbud där varje servett är noga utvald och tvättestad.

Totalt 35 poster
Sida 1 av 2
1 2

Sätt din unika prägel på restaurangen eller cafét med unika servetter från Fritz Magnus

Idag när vi lever i en digitalt social värld, där många vill dokumentera och lägga upp bilder på sociala medier, finns det bra möjligheter för din verksamhet att synas och spridas digitalt. För visst har du sett flera bilder på tallrikar på olika maträtter eller frukostbilder med snygga uppläggningar i ditt flöde? Att brodera in en logo på servetten kan därför vara en god idé om du vill ha en sociala medier-vänlig miljö att spridas digitalt tillsammans med din mat eller det du erbjuder.

Varför handla tygservetter speciellt framtagna för industritvätt?

Skillnaden märks oftast av redan efter första tvätten. Tvätterierna tvättar mycket tvätt samtidigt, vilket gör att servetter som inte är rustade för den sortens tvättning, kan slitas rejält. För att få bort envisa fläckar, som till exempel kan komma ifrån vin och bär, brukar tvätterierna använda blekmedel för att få bukt med dessa. Tygservetterna från Fritz Magnus är behandlade på ett speciellt sätt och tål detta utan missfärgning. ”Vanliga” tygservetter kan ändra färg etc. när dom kommer i kontakt med just blekmedel. Så vill du ha tygservetter som du vet ska hålla tvätt efter tvätt och se lika fina ut varje gång de används, bör du välja tygservetter av rätt kvalitet för att skapa en hållbar business – hela vägen.

Tygservetter på kvällen och pappersservetter på dagen

En del restauranger väljer att göra middagsgästernas besök till något alldeles extra. Till exempel kan tygservetter var en sådan sak man adderar till för att göra besöket extra minnesvärt. På lunchserveringen kanske en servett i papper kan fungera, om ruljangsen inte tillåter den sista lilla handpåläggningen, eller att man helt enkelt vill skilja de båda serveringarna åt. Vi lovar att tygservetter gör det lilla extra, oavsett när.

Vi har flera olika servetter på lager, som du kan få levererade omgående. Vill du däremot ha din unika design eller mer information om vårt servettutbud - kontakta oss så berättar vi mer.

5 tips för restauranger som vill använda tygservetter:

Att använda tygservetter i restaurangen kan ge en elegant och miljövänlig touch till upplevelsen för dina gäster. Här är fem tips för restauranger som vill använda tygservetter:

Investera i kvalitativa tygservetter:
Välj servetter av hög kvalitet som är mjuka, absorberande och hållbara. De bör kunna tvättas och återanvändas flera gånger utan att förlora kvalitet eller utseende.
Matcha servetterna med din inredning:
Välj servetter som kompletterar din restaurangs inredning och färgschema. Detta hjälper till att skapa en enhetlig och stilren atmosfär.
Håll servetterna rena och välvårdade:
Se till att servetterna är alltid rena och fräscha. Tvätta dem regelbundet och följ tillverkarens skötselråd för att förlänga deras livslängd.
Presentera servetterna på ett elegant sätt:
Välj en vacker servettring, vik servetterna på ett konstnärligt sätt eller använd andra kreativa metoder för att presentera dem på borden. Detta kan ge en extra touch till din restaurangs estetik.
Ditt varumärke
För att minska miljöpåverkan är tygservetter ett mycket bra alternativ. Dina gäster kommer att uppskatta ditt engagemang för hållbarhet. Perfekt win-win alltså.


Kom ihåg att kommunicera till dina anställda om vikten av att hålla servetterna rena och välvårdade, och att följa de riktlinjer och rutiner du har för deras skötsel och hantering. På så sätt kan du säkerställa en konsekvent och hög standard för servetthantering i din restaurang.

Hittar du inte det du letar efter? Behöver du mer information eller personlig rådgivning?

Fyll i formuläret, så hör vi av oss så snart vi kan!

Namn: *
Företag:
E-post: *
Ditt ämne: *
Jag hittade till er via: *