Tygservetter som gör dukningen lite roligare
Hem » RESTAURANG » TYGSERVETTER

TYGSERVETTER

Vi har massor av fina tygservetter som gör dukningen lite roligare. Det finns servetter för alla möjliga typer av tillfällen, så du kan välja mellan tygservetter att lägga i ditt knä under lyxiga middagar och lite enklare tygservetter för lunchen eller cafét.
Produkter
Totalt 33 poster
Sida 1 av 2
1 2

Har du rätt tygservetter till din restaurang eller du använder engångsservetter av papper?

Vi har massor av fina tygservetter som gör dukningen lite roligare. Det finns servetter för alla möjliga typer av tillfällen: tygservetter att lägga i ditt knä under lyxiga middagar och lite enklare tygservetter för lunchen eller cafét.

Med tygservetter från Fritz Magnus får du en vacker dukning på ett snabbt och enkelt sätt. Eftersom tygservetterna återanvänds gång efter gång, behöver du inte köpa nya på väldigt länge. Det blir både prisvärt, dekorativt och effektivt – och dessutom mer hållbart.

Sätt din unika prägel på restaurangen eller cafét med unika servetter från Fritz Magnus

Idag när vi lever i en digitalt social värld, där många vill dokumentera och lägga upp bilder på sociala medier, finns det bra möjligheter för din verksamhet att synas och spridas digitalt. För visst har du sett flera bilder på tallrikar på olika maträtter eller frukostbilder med snygga uppläggningar i ditt flöde? Att brodera in en logo på servetten kan därför vara en god idé om du vill ha en sociala medier-vänlig miljö att spridas digitalt tillsammans med din mat eller det du erbjuder.

Varför handla tygservetter speciellt framtagna för industritvätt?

Skillnaden märks oftast av redan efter första tvätten. Tvätterierna tvättar mycket tvätt samtidigt, vilket gör att servetter som inte är rustade för den sortens tvättning, kan slitas rejält. För att få bort envisa fläckar, som till exempel kan komma ifrån vin och bär, brukar tvätterierna använda blekmedel för att få bukt med dessa. Tygservetterna från Fritz Magnus är behandlade på ett speciellt sätt och tål detta utan missfärgning. ”Vanliga” tygservetter kan ändra färg etc. när dom kommer i kontakt med just blekmedel. Så vill du ha tygservetter som du vet ska hålla tvätt efter tvätt och se lika fina ut varje gång de används, bör du välja tygservetter av rätt kvalitet för att skapa en hållbar business – hela vägen.

Tygservetter på kvällen och pappersservetter på dagen

En del restauranger väljer att göra middagsgästernas besök till något alldeles extra. Till exempel kan tygservetter var en sådan sak man adderar till för att göra besöket extra minnesvärt. På lunchserveringen kanske en servett i papper kan fungera, om ruljangsen inte tillåter den sista lilla handpåläggningen, eller att man helt enkelt vill skilja de båda serveringarna åt. Vi lovar att tygservetter gör det lilla extra, oavsett när.

Vi har flera olika servetter på lager, som du kan få levererade omgående. Vill du däremot ha din unika design eller mer information om vårt servettutbud - kontakta oss så berättar vi mer.