The Lamp Hotel x Fritz Magnus

The Lamp Hotel X Fritz Magnus

Vi på Fritz Magnus Trading är stolta över att presentera vårt samarbeta med The Lamp Hotel, Restaurang & Spa i Norrköping. The Lamp är ett prisbelönt boutiquehotell med höga ambitioner och gästen i fokus. De senaste 4 åren har The Lamp blivit utsedd av Tripadvisor till Sveriges topp- 10 hotell. Här skulle vi på Fritz Magnus gärna tillbringa en natt eller en hel helg och bara njuta. Länge. 

Vi förser The Lamp Hotel med härliga sängkläder samt med mjuk och tjock frotté. Vi har pratat lite med  Kimmie (Hotellkoordinator)  om vad dessa textilier betyder för rummen och gästens upplevelse!

Hej Kimmie!

Hej!
Tack för ett gott samarbete, vi är glada att kunna fortsätta ha er som leverantörer!

Vi tycker det är så roligt att ni valt att köpa textilier från Fritz Magnus.
Vad skulle du säga är det viktigaste med textilierna som finns på hotellrummet?

Det viktigaste för oss när det kommer till textilier på rummen är kvalitén och komfort. Dom ska behålla sin kvalité även efter flera tvättar och fortfarande kännas mjuka och tjocka i tyget. Det ska vara svårt för gästen att kliva upp på morgonen och det tycker jag att ni har lyckats med! Vi får ofta höra från våra gäster om hur mjuka och sköna våra sängkläder är och vart man kan köpa in dem. Det positiva med Fritz Magnus är just att man som privatperson kan beställa från er.

Vad betyder det för er att kunna göra specialbeställningar med tex er egna logga på frotté och rockar?
Det betyder mycket för oss att kunna specialbeställa och vi har lagt ner mycket tid och planering på det vi just har valt att branda. Det är en del av vår marknadsföring och vi är stolta över vårt varumärke. Det blir dessutom mer personligt för oss att ha vår logga i det vi erbjuder till gästerna, det är en del av den lyxen vi vill förmedla till våra gäster.

Ni köper sängkläder som är producerade av ekologisk bomull och i en Fairtrade-produktion. Är miljö och hållbarhet en viktig del i er verksamhet?
Miljö och hållbarhet är en viktig fråga för oss och något som ständigt är under utveckling. Vi strävar dagligen efter att hitta hållbarhet i allt vi gör. Dels gäller det att hänga med i frågor som är aktuella och även att snabbt kunna agera och förändra det vi kan påverka.

Till sist, vad tycker du själv om våra textilier?
Jag har själv morgonrockarna från Fritz Magnus hemma och älskar att kliva in i den efter duschen! Jag tog med mig en del av hotellkänslan hem helt enkelt. Jag har även fått uppleva kvalitén i sängkläderna och skulle varmt rekommendera era textilier.

Tack Kimmie, för att du tog dig tid att svara.

 

Vill ni också ha textilier till er verksamhet? Vi kan ta fram en helt unik produkt/design med logo eller utan. Börja gärna med att se våra lagervaror i shoppen. Tveka inte att kontakta oss!

  Vill du handla privat, precis som fler av The lamp hotels gäster?
Till Fritz Magnus webbshop för privatpersoner >>>

 

Besök thelamphotel.se för härlig inspiration.