Dukar till din restaurang | Fritz Magnus
Hem » RESTAURANG » DUKAR & LÖPARE

DUKAR & LÖPARE

Hitta rätt dukar till din restaurang

Hitta dukarna till din restaurang eller Café här. Välj mellan flera olika kvaliteter och varianter. Är du i behov av andra mått eller annan specialdesign? Kontakta oss! Vad ska man tänka på när man köper dukar till restaurangen eller cafét? Läs mer nedan.

Dukar i olika storlekar och av olika kvaliteter och material

Runda, rektangulära, färgade, mönstrade och vita dukar. De dukar vi har hemma på lager, hittar du i shoppen, och levereras omgående. Behöver du ha en annan storlek eller färg, hör av dig – vi kan ta fram det mesta!

Vi har dukar i olika kvaliteter som har olika egenskaper. Vill du ha en duk som är näst intill skrynkelfri, välj en med polyesterblandning. En av våra mest populära dukar i det här segmentet är Essence, kontakta oss för mer information.

Bistroduken är en väldigt populär duk som efterfrågas av många och som du med största sannolikhet redan träffat på som kund på någon restaurang.

Vill du ha en klassisk vit duk, med det lilla extra vill vi slå ett slag för Delight-duken. Den finns att få i många olika storlekar. Denna vita eleganta duk är en riktig klassiker som förhöjer känslan i vilket rum som helst. Enkel, diskret och lyxig. 100% premium bomull.

Vilken storlek behöver du?

Det beror på, skulle det enkla svaret bli. Det beror helt enkelt på hur mycket tyg du vill ha som hänger ner på sidorna. Om du har en rund vit duk, kanske du vill att den ska vara längre, så att d kan sätta ett band runtom för att binda upp den. Detta sätt är populärt för till exempel bröllop eller festtillställningar. Men det vanligaste är att man låter duken hänga ner 15-30 cm på varje sida, ett så kallat överhäng.

Hur många dukar behöver du till restaurangen?

Hör rekommenderar vi er att kontakta ert tvätteri, där ni tillsammans bestämt hur ofta ni kommer att tvätta dukarna. Till detta spelar givetvis antalet sittningar in, som ni har varje dag.

Vill ni ha matchande servetter till era dukar? Kolla in vårt sortiment med servetter här.

Checklista för att beställa dukar:

  • Hur många bord har ni?
  • Hur många sittningar per dag har ni?
  • Kolla med tvätteriet, hur många dukar dom tror att ni behöver, baserat på ovan information

 

Har ni önskemål på dukar som vi inte har i vår webbshop. Vi är vana att skapa unika lösningar till många olika sorters kunder. Kontakta oss via mail eller telefon så tar vi fram ett förslag baserat på era önskemål på dukar.

Hittar du inte det du letar efter? Behöver du mer information eller personlig rådgivning?

Fyll i formuläret, så hör vi av oss så snart vi kan!

Namn: *
Företag:
E-post: *
Ditt ämne: *
Jag hittade till er via: *